V novodobé historii České republiky nikdo záměrně nevystavil ohrožení života takové množství osob, jako Adam Vojtěch a Pavla Svrčinová.

Opakovaně upozorňujeme zástupce Ministerstva zdravotnictví, Krajských hygienických stanic i Vlády ČR, že pro ochranu života a zdraví lidí je nezbytné obnovit standardní protiepidemické postupy. Opakovaně varujeme před podceňováním situace a před nesmyslnou propagací očkování. Orgány činné v trestním řízení dosud na naše podání nereagovaly. A lidé dále umírají.

Dnes jsme doplnili naše trestní oznámení proti ministru Vojtěchovi a hlavní hygieničce Pavle Svrčinové i naši výzvu k uvalení vazby na obě uvedené osoby (případně i další) o další podání (celé znění zde).

Pokud Vláda ČR vyhodnotila aktuální situaci tak, že jsou naplněny důvody pro vyhlášení nouzového stavu, pak považujeme za nesporné, že za tuto situaci jsou s ohledem na dostupné informace zodpovědné právě shora uvedené osoby. A trváme na tom, aby otázku odpovědnosti veřejných činitelů za ohrožení či zmaření životů mnoha lidí prověřily orgány činné v trestním řízení. Pevně věříme, že nezůstanou nečinné.

Vyznáváte stejné hodnoty a není Vám lhostejná situace v naší zemi? Pomozte nám!

Spolupracujme

Hledáme právníky i administrativní pomoc. Neustále rosteme a chceme hájit základní principy práva.

Podpořte nás

Hledáme právníky i administrativní pomoc. Neustále rosteme a chceme cheme hájit základní principy práva.

Jste zaměstnanec a potřebujete pomoc proti opatřením na vašem pracovišti?

Připravili jsme speciální odbory, které pomohou každému, kdo o pomoc žádá. Poradíme vám, jak se bránit protiústavním opatřením na vašem pracovišti.